بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/10/10 - 08:12
  • - تعداد بازدید: 237
  • - تعداد بازدیدکننده: 235
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دهقانی در نشست خبری یازدهمین نمایشگاه ایران‌ساخت:

رقابت جدی امروز کشورها، بر سر نیروی انسانی توانمند و نخبه است

دهقانی گفت: رقابت جدی امروز کشورها، بر سر نیروی انسانی توانمند و نخبه است؛ برای این که در این جریان رقابتی هم نخبگان خود را حفظ کنیم و هم از ظرفیت نخبگان خارج از کشور استفاده کنیم، باید زمینه تاثیرگذاری و نقش آفرینی آنان را بیش از پیش فراهم کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ روح الله دهقانی رئیس بنیاد ملی نخبگان در بخشی از سخنان خود در نشست خبری نمایشگاه ایران ساخت با اشاره به رقابت جدی کشورهای دنیا برای جذب و ماندگارسازی نیروی انسانی متخصص و نخبه، عنوان کرد: رقابت جدی امروز کشورها، بر سر نیروی انسانی توانمند و نخبه است؛ برای این که در این جریان رقابتی هم نخیگان خود را حفظ کنیم و هم از ظرفیت نخبگان خارج از کشور استفاده کنیم باید زمینه تاثیرگذاری و نقش آفرینی آنان را بیش از پیش فراهم کنیم.

دهقانی با تأکید بر این‌که با توجه به رقابت جدی جهانی در جذب نخبگان، منابع مالی محدود و رویکرد فرد نخبه مبنی بر تلاش برای اثربخش بودن در کشورش، روش پرداخت مستقیم پول و حمایت مادی صرف کارگشا و امکان‌پذیر نیست، ادامه داد: بدیهی است که با منابع محدود کشور، با اتخاذ رویکرد پرداخت مستقیم و حمایت مالی صرف از فرد نخبه، نمی توانیم در این گردونه رقابتی شدید، موفقیت چندانی داشته باشیم. خواست اصلی نخبگان هر کشوری نه تنها ایران، این است که فرصت تاثیرگذاری داشته باشند و بتوانند برای سرزمینشان کاری کنند و زمینه‌ای فراهم باشد تا از استعداد و ظرفیت آنان استفاده بهینه شود.

وی با تاکید بر این که رویکرد جدی معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان، ایجاد فرصت تاثیرگذاری برای نخبگان است و ایجاد و توسعه بازار محصولات و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، از مصادیق ایجاد زمینه تاثیرگذاری است، ادامه داد: تمام برنامه های معاونت متمرکز بر این است که فرصت تاثیرگذاری برای افرادی که به این آب و خاک و سرزمین عشق می ورزند فارغ از آن که هر جای دنیا هستند فراهم شود. از بین تمامی کسانی که سال‌هاست بیرون از کشور زندگی می‌کنند، در قالب برنامه‌های حمایتی معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان فرصتی برای ۱۵۰نفر از این افراد فراهم شده است تا به طور جدی به کشور کمک فناورانه کنند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور بیان کرد: ایجاد پارک های علم و فناوری مشترک یکی از برنامه ها است که تلاش داریم طرف خارجی زمین و عرصه، زیرساخت و ساختمان ها را در اختیار قرار دهد و ایران تجهیزات ازمایشگاهی را ارایه دهد و این راهبرد، زمینه را برای توسعه اقتصاد و بازار شرکت‌های داخلی در عرصه بین‌المللی فراهم می‌کند.

  • گروه خبری : SlideShow,گفتگو
  • کد خبر : 169000
مدیر کهگیلویه و بویراحمد
خبرنگار

مدیر کهگیلویه و بویراحمد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید