در نشست قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با جمعی از استعدادهای برتر مطرح شد:
ضرورت ایجاد ساز و کار جامع در دریافت بازخوردهای نخبگانی پیرامون طرحهای بنیاد ملی نخبگان
در نشست قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با جمعی از استعدادهای برتر بر ضرورت ایجاد ساز و کار جامع در راستای دریافت بازخوردهای نخبگانی پیرامون طرحهای بنیاد ملی نخبگان تاکید شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در نشست هماندیشی با جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر استان اصفهان گفت: همه دلخوش ما در دانشگاه و بنیاد ملی نخبگان سر و کار داشتن با قشر نخبه و ایفای نقش موثر در تسهیل مسیر رشد آنهاست و این بزرگترین انگیزه برای ما برای فعالیت به شمار میرود که امیدواریم قدم هایی هر چند کوچک برای نخبگان برداریم.
وی با اشاره به لزوم دریافت بازخورد از خود نخبگان و بهرهمندی از نظرات ایشان در تصمیم گیری ها گفت: بدون استفاده از نظرات جامعه نخبگان همان کارهای قبل ادامه می یابد و این امر خسارت های جبران ناپذیری به بدنه علمی خواهد زد، بر همین اساس دریافت بازخوردهای نخبگانی پیرامون طرحهای بنیاد ملی نخبگان از اقداماتی است که باید با ایجاد ساز و کاری مناسب در دستور کار قرار گیرد.
خدایگان با اشاره به اهمیت دریافت ایده های نخبگانی و تزریق آن به بطن جامعه برای حل مشکلات موجود گفت: ایده های نخبگانی باید در بستر برنامه ریزی صحیح اجرایی شود. همچنین ایجاد جذابیت برای ارائه ایده ها و طرح های نخبگانی از دیگری اقداماتی است که باید به آن پرداخته شود.
وی در پایان با اشاره به اینکه ماموریت اصلی بنیاد ملی نخبگان امید آفرینی است، گفت: برای جلوگیری از ناامیدی در لایه نخبگانی باید امیدآفرینی کنیم. ایجاد احساس مفید بودن و موثر بودن مهمترین اقدام در امید آفرینی است. اگر نخبگان این حس را پیدا کنند که برای جامعه مفید هستند، آن زمان می توانیم بگویی ما در انجام رسالت خود موفق بوده ایم.
شایان ذکر است، در این نشست، جمعی از سرآمدان علمی و استعداد های برتر استان اصفهان به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند که اصلاح طرح نظام وظیفه دانشگاهی ویژه رشته های علوم پزشکی و تغییر در مولفه های امتیازگیری، ایجاد ساختار یا الگویی جامع جهت گرفتن بازخورد از نخبگان و سرآمدان علمی درباره اقدامات بنیاد ملی نخبگان، احیای طرح هستههای مسئله محور احمدی روشن، حل مشکلات طرح پسا دکتری، ایجاد ساز و کار صحیح میان اساتید و دانشجویان برای افزایش تعامل و رعایت انصاف، حل مشکلات جذب هیئت علمی متقاضیان طرح شهید شهریاری در وزارت بهداشت، اصلاح و تصحیح فرایند جذب در دستگاه های اجرایی، ایجاد زمینه مناسب برای افزایش اثرگذاری بنیادهای نخبگانی استانی و ضرورت توجه به رشته های علوم بالینی و علوم انسانی از جمله مهمترین نکات مطرح شده در این نشست بود.