بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/12/16 - 16:15
  • - تعداد بازدید: 110
  • - تعداد بازدیدکننده: 110
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان خبر داد:

فرایند شناسایی و ارزیابی مستعدان و نخبگان کوتاه می‌شود/ تلاش بنیاد برای تحقق عدالت آموزشی در سراسر کشور + فیلم

معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان از گسترش دایره شناسایی ظرفیت‌های استعدادی خبر داد و گفت: بنیاد ملی نخبگان در راستای تحقق عدالت آموزشی در کشور، ضمن افزایش مسیرهای جدید برای ورود استعدادها به اجتماع نخبگانی، فرایند ارزیابی و شناسایی را اصلاح و کوتاه‌تر می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ رسول محمدقلی، معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: در سال‌های گذشته ساز و کار بنیاد به این صورت بود که نخبگان برای استفاده از طرح‌ها و تسهیلات مراجعه و برای این تقاضا در سامانه‌ها ثبت‌نام می‌کردند. فرایند بررسی این تقاضاها نیز معمولا حدود 3 ماه طول می‌کشیده و با این مکانیزم بسیاری از نخبگان و مستعدان اصلا سراغ بنیاد نمی‌آمدند و به همین ترتیب بسیاری از مخاطبان بنیاد و مستعدان و نخبگان اصلی را از دست می‌دادیم.

محمدقلی بیان داشت: در روند جدید بسیاری از این مستعدان که دارنده مدال المپیاد یا مقام‌ها و جایگاه‌های برتر رویدادهای مختلف در کشور هستند را از طریق باشگاه دانش‌پژوهان، جشنواره خوارزمی و ... شناسایی و فرایند شناسایی و ارزیابی را نیز کوتاه‌تر می‌کنیم.

 

برای تماشای فیلم، کلیک کنید.

 

معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اضافه شدن مسیرهای جدید برای ورود به اجتماع نخبگانی گفت: بنیاد همچنین در دانشگاه‌ها اساتیدی را به عنوان مرجع شناسایی می‌کند که به کمک ایشان شناسایی استعدادها انجام و این اساتید در شناسایی نخبگان به ما کمک می کنند و افراد در مسیر نخبگی خود و با پروژه‌ها و طرح‌هایی که انجام می‌دهند، نیز مورد ارزیابی قرار می گیرند. همچنین مراکز و مجموعه‌های تخصصی که محل رفت‌وآمد نخبگان و متخصصان علمی هستند نیز می‌تواند به عنوان مرجع شناسایی نخبگان قرار گیرد.

محمدقلی از شناسایی نخبگان غیر علمی نیز خبر داد و گفت: از طرف دیگر بنیاد در سال های اخیر بیشتر با نخبگان و مستعدان علمی سروکار داشته است و استعدادهای برتر در حوزه‌هایی چون حوزه‌های مهارتی و یا مدیریت، هنر، ورزش، رسانه، ادبیات، حکمرانی و ... کمتر مورد توجه بوده اند. اخیرا مسیر ورود به بنیاد گسترده‌تر شده است و نخبگان مختلف در عرصه‌های مختلف می‌توانند مخاطب بنیاد قرار گیرند.

وی با اشاره به کانون‌های شناسایی و پرورش نخبه در شهرهای مختلف کشور گفت: یکی از وظایف بنیاد این است که به تحقق عدالت آموزشی در کشور کمک کند، از این رو  این نهاد با همکاری آموزش و پرورش حدود 700 هزار دانش‌آموز مستعد و استعداد برتر علمی و غیر علمی را شناسایی کرده که نیاز به پرورش و هدایت در مسیر نخبگی دارند، که این امر نیز در همکاری و با نظارت بنیاد به کمک کانون‌های نخبه پرور که با همراهی آموزش و پرورش شناسایی شده اند، در دستور کار است.

محمدقلی اضافه کرد: تاکنون در کشور حدود 1000 کانون شناسایی شده که به کمک آن‌ها قصد داریم استعدادهای شناسایی شده را به بنیاد متصل کنیم و رشد آن‌ها را در مسیر نخبگی مورد پشتیبانی قرار دهیم.

  • گروه خبری : SlideShow,گفتگو
  • کد خبر : 170311
مدیر کهگیلویه و بویراحمد
خبرنگار

مدیر کهگیلویه و بویراحمد