به منظور نظارت بر روند اجرای طرحهای شهید احمدی روشن در استان کهگیلویه و بویراحمد
رئیس بنیاد نخبگان استان از فعالیتهای هستهی پژوهشی «افزایش دوره ماندگاری و جلوگیری از کپک زدن نان و سایر فرآوردههای تولیدی با استفاده از گیاهان دارویی» بازدید کرد.
در این بازدید که در محل پژوهشکده گیاهان دارویی ساورزانجام شد، استاد خبره طرح آقای دکتر عزیزالله جعفری و ۱۵ دانشجوی مشارکت کننده در این هسته گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته تاکنون ارائه کردند.
رئیس بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد در این بازدیدایجاد پیوند بین دانش و نیازهای استان و کشور و مشارکت دانشجویان در شناسایی و حل مشکلات را هدف مهم طرح شهید احمدی روشن به عنوان کرد.
دکتر اکوانی ضمن قدردانی از زحمات اعضای هسته «افزایش دوره ماندگاری و جلوگیری از کپک زدن نان و سایر فرآوردههای تولیدی با استفاده از گیاهان دارویی»گفت: روند اجرای این طرح به درستی تدوین شده است و میتواند به اهداف خود برسد.
وی افزود: بنیاد ملی نخبگان با استفاده از همه ظرفیتهای خود، از هستههای طرح شهید احمدیروشن حمایت میکند.
در استان کهگیلویه و بویراحمد دو هستهی دانشجویی مسئله محور دیگر با عناوین «بهبود راندمان عملکرد بخش تصفیه خانه (هوازی و بی هوازی) در حذف COD» و «تولید استارتر» نیز در قالب طرح شهید احمدیروشن فعالیت میکند.