بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/03/09 - 14:29
  • - تعداد بازدید: 140
  • - تعداد بازدیدکننده: 137
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
اکوانی در آیین افتتاحیه نخستین گفتاورد ملی نخبگان:

حمایت‌های مالی از نخبگان در دولت سیزدهم هشت برابر افزایش یافت.

حمایت‌های مالی از نخبگان در دولت سیزدهم هشت برابر افزایش یافت که نشان‌دهنده‌ی توجه ویژه دولت به مقوله نخبگان و نقش‌آفرینی آنان در پیشرفت کشور است.

 

هم گفت: حمایت‌های مالی از نخبگان در دولت سیزدهم هشت برابر افزایش یافت که نشان‌دهنده‌ی توجه ویژه دولت به مقوله نخبگان و نقش‌آفرینی آنان در پیشرفت کشور است.

سید حمدالله اکوانی، رئیس بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان این مطلب گفت: این افزایش حمایت‌ها نشان‌دهنده‌ی عزم دولت برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی در راستای تحقق اهداف علمی و فناوری کشور است. شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند نقش مهمی در نوآوری، تولید محصولات و خدمات با ارزش افزوده بالا و ایجاد اشتغال ایفا کنند.

رئیس بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نهایی شدن مراحل استخدامی ۲۱۴ نفر از نخبگان گفت: تا پایان سال جاری، حدود ۷۰۰ نفر از نخبگان نیز جذب و استخدام خواهند شد.

وی تصریح کرد: جذب و به‌کارگیری نخبگان در سطوح مختلف مدیریتی و اجرایی می‌تواند منجر به افزایش بهره‌وری، نوآوری و حل چالش‌های کشور شود.

اکوانی در ادامه به ویژگی‌های برجسته دولت سیزدهم در حمایت از نخبگان و توسعه علم و فناوری اشاره کرد و گفت: تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز، به‌کارگیری دستیاران نخبه در دستگاه‌های اجرایی، اتحاد دولت و نخبگان و انعکاس صدای نخبگان در برنامه‌ریزی‌های کشور از جمله این اقدامات است.

تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز با حضور نخبگان در حوزه‌های مختلف می‌تواند زمینه‌ساز تبادل نظر و ارائه ایده‌های نو برای حل مسائل کشور باشد. به‌کارگیری دستیاران نخبه در دستگاه‌های اجرایی نیز می‌تواند به ارتقای سطح کارآمدی و تخصصی این نهادها کمک کند. همچنین، اتحاد دولت و نخبگان و توجه به نظرات و ایده‌های آنان در برنامه‌ریزی‌ها، منجر به انسجام و هم‌افزایی در مسیر پیشرفت کشور خواهد شد.

رئیس بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد مدل توسعه‌ای رفتاری آیت‌الله رئیسی را مبتنی بر تجربیات کشورهای در حال توسعه شرق آسیا و ابتکارات شخصی رئیس جمهور شهید دانست و گفت: مرحوم آیت الله رئیسی تلاش کرد هم‌سویی ساختاری و انسجام درونی میان نهادهای مختلف ایجاد کند و گام‌های مؤثری در جهت هم‌افزایی دولت، قوه قضائیه، بخش‌های نظامی و انتظامی، بخش‌های علمی و دانشگاهی بردارد.

وی عنوان کرد: توجه به تجربیات موفق سایر کشورها در کنار ابتکار و نوآوری، می‌تواند رمز موفقیت در مسیر توسعه باشد. ایجاد هم‌سویی و انسجام درونی میان نهادهای مختلف نیز برای تحقق اهداف کلان کشور ضروری است. هم‌افزایی دولت، قوه قضائیه، بخش‌های نظامی و انتظامی و بخش‌های علمی و دانشگاهی می‌تواند در حل چالش‌های مختلف و پیشرفت کشور در عرصه‌های گوناگون مؤثر باشد.

اکوانی همچنین به توسعه تعامل با محیط منطقه‌ای به عنوان یکی دیگر از ویژگی‌های دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: این موضوع در علم روابط بین‌الملل ائتلاف منطقه‌ای نامیده می‌شود.

وی بیان کرد: توسعه تعامل با کشورهای منطقه می‌تواند به نفع منافع مشترک و همکاری‌های منطقه‌ای در زمینه‌های مختلف از جمله علم و فناوری، اقتصاد و تجارت، امنیت و سیاست خارجی باشد. ائتلاف منطقه‌ای می‌تواند قدرت چانه‌زنی و جایگاه ایران در عرصه بین‌الملل را ارتقا دهد.

رئیس بنیاد نخبگان استان گفت: دولت سیزدهم با اقداماتی مانند افزایش حمایت‌های مالی از نخبگان، جذب و استخدام نخبگان در دستگاه‌های دولتی، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز و به‌کارگیری دستیاران نخبه، نشان داده است که توجه ویژه‌ای به مقوله نخبگان و نقش‌آفرینی آنان در پیشرفت کشور دارد.

وی افزود: این اقدامات در کنار سایر سیاست‌های دولت در حوزه علم و فناوری و تعاملات منطقه‌ای، می‌تواند نویدبخش آینده‌ای روشن برای ایران در مسیر توسعه و پیشرفت باشد.

  • گروه خبری : SlideShow,گفتگو
  • کد خبر : 171713
مدیر کهگیلویه و بویراحمد
خبرنگار

مدیر کهگیلویه و بویراحمد

تصاویر