بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/12/05 - 17:34
  • - تعداد بازدید: 54
  • - تعداد بازدیدکننده: 52
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان خبر داد:

مفاهیم نخبگانی در طرح «سنا»ی بنیاد ملی نخبگان توسعه می‌یابد/ شناسایی و معرفی سرآمدان ادبی در یک رویداد نخبگانی

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان از گسترده‌ شدن دایره تعریف نخبگی خبر داد و گفت: در زمینه ادبیات به دنبال معرفی سرآمدان ادبی هستیم که به زودی با برگزاری یک رویداد در اردیبهشت‌ماه که فراخوان آن به تازگی منتشر شده، این اقدام آغاز خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان از گسترده‌تر کردن دایره تعریف نخبگی خبر داد تا نخبگان و سرآمدان حوزه‌های مختلف مانند ادبیات، هنر و ... نیز در این تعریف قرار گیرند.

در حال حاضر، شناسایی نخبگان و استعدادهای برتر، معطوف به رشته‌های و تخصص‌های علمی و به ویژه فنی مهندسی است؛ اما، بنیاد ملی نخبگان اعلام کرده است که در رویکردهای جدید خود به دنبال شناسایی نخبگان در همه حوزه‌ها مانند موضوعات مدیریتی،  ادبیات و هنر و ... هم هست.

یاسین کیخا، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در این باره گفت: در خصوص شناسایی نخبگان و سرآمدان، این که بخواهیم با فراخوان، افراد را دعوت کنیم به بنیاد مراجعه کنند، معمولا این اتفاق نمی‌افتد و به همین دلیل شناسایی نخبگان را به صورت فعال‌تری دنبال می‌کنیم.

او تأکید داشت: تا به الان این رویکرد در بنیاد نخبگان وجود نداشت و بخشی از سند راهبردی نخبگان نیز بود که مغفول مانده بود.

کیخا از اصلاح تعریف نخبگی برای این رویکرد خبر داد و گفت: ما در بنیاد به دنبال این هستیم که دایره مفهومی تعریف نخبگی را نیز گستره‌تر کنیم. در طرح جدید بنیاد تحت عنوان سپهر نخبگانی ایران (سنا)، مفاهیم نخبگانی را از فضای علمی به فضاهای تخصصی دیگر توسعه می‌دهیم.

وی تشریح کرد: برای مثال، در زمینه ادبیات به دنبال معرفی سرآمدان ادبی هستیم که به زودی با برگزاری یک رویداد در اردیبهشت‌ماه این اقدام شروع خواهد شد. علاوه بر این 11 حوزه دیگر هم داریم که در هر کدام سرآمدان و نخبگان مطرح را شناسایی و معرفی خواهیم کرد.

معاون سرآمدان و نخبگان با تأکید بر تغییرات شاخص‌ها جهت شناسایی دانشمندان علمی نیز خاطرنشان کرد: سرآمدان علمی را نیز با شاخص‌های جدیدی که میزان اثربخشی فرد در آن‌ها دیده شده است، انتخاب خواهیم کرد و هر سال با جایزه امام رضا(ع)، که مشابه با جایزه بین‌المللی مصطفی(ص) است، از ایشان تجلیل می کنیم. تولید محتوای علمی تراز، حل مسأله و شاگردپروری از این شاخص‌ها خواهد بود.

  • گروه خبری : SlideShow,گفتگو
  • کد خبر : 170119
مدیر حسین فرخی
خبرنگار

مدیر حسین فرخی